Sunday, July 27, 2008

Cabaran buat ahli T-Recs!

Kita pegi ke Gunung Kinabalu mau?

Bila?

Setahun dari sekarang...

Kos perbelanjaan lebih kurang dalam RM 1000.

Amek la skali nak buat kos terbang, kos guide ngan kos persendirian.

Secara matematik kompleksnyer, sebulan simpan RM 100, setahun da cukup. Amacam?

Boleh sahut cabaran tersebut? 353436

29 comments:

Serabut said...

jom...

pakcik said...

ko kumpul utk aku leh?

rekek said...

x dapat la aku pegi nmpk gayanyee...

Apizolla said...

aku pon cam berat la bro :(

Lydia said...

6hurmm,,'nak pegi..
tapi...
awal tahun 2010 la..
pas aku kawen..muahahaha
ley x?

Apizolla said...

kawen?!?!?!!!

WAHHH!!!


hehheheh.. i on jek :P

buboQ said...

he aku pun ok ja..tp nk kena book 2 tmpt..he

pakcik said...

perghhh..sume nk kapel seat dlm katebang nampaknye nih..kalu gitu tunggu bini aku nak beranak la bleh?beranak kat kinabalu..bleh ke camtu?

buboQ said...

hahaha..silap ari blan nnt xdan nk smpi kinabalu pun..ataih kapai terbang dh meletup..hehe

pda said...

ha...huhu...dah cam trip honeymoon..tak dpt la aku g...waaaa....takpe la aku g gunung daik becabang tige je la..

Karam said...

Woi... serius woi... nak pegi, kita plan bebetul... soal duit solution dier camtu... Amacam? Dapat kata sepakat tak?

pjot said...

org nak g gak

Lydia said...

ydia718666
aku siyes ni karam...
awal bulan 2010 or akhir bulan 12 2009 pas aku dapat bonus...
kn kejang kate ok..
aku set jerk..
memang nak honeymoon kat kinabalu pon..
hehehe...

Serabut said...

hm..hm....

pda said...

ceh..stakat hmm..hmm...tak yah anto le comment...wat sakit mate je aku tengok...hehehe

kinabalu....oh...kinabalu

Serabut said...

eleh...mok,lu dh tarik diri awal lagi banyak cakap..nk sorok diri n lomak2 ekau la ek..keh keh...sosyial..!!
Gadisku...!!!
seri mewangi...
ho ho ho

pda said...

dear serabut,

demit nye kobau bale..

hehe, den ni gayat tinggi..
gotar2 lomak den bilo duk kek bondo tinggi2 nih..

oh..kinabalu...

Serabut said...

cik pda sweetie...buke kuba bale...kuba bala la gilo...hua hua hua...eleh..takat lomak ekau tuh kat tmepat bese pun slalu bergotar2 kan..hahahaha!!!

Apizolla said...

honeymoon kt kinabalu?? wahhhh.. sojuk woo..uhuhuhuh...

p/s : kepada karam... kalo korang ok utk wat dlm january 2010.. dgn tidak kisahnye aku mengofferkan diri dalam board pelaksana~~ hehehhe.. 2009 ada plan lain.. xbrani na kaco...

buboQ said...

agak2 nk pi brp ari kt sna?seminggu ka?

Karam said...

Ntah ler... aku tak pernah pegi lagi... Tapi ghaso-ghaso eh seminggu la kot. Yang mana ader mende lain nak buat tu buat ler, yang mana nak pegi, jom ikut! <--- cakap macam fit jer... Hahaha

Apizolla said...

baek~~

Serabut said...

tapi kn..org kate lagi best g naik kinabalu, then mandi air panas, lastly layan rafting sungai padas..slalunya org amik package camtu la..--------->ini hanya sekadar cadangan...bukan iklan mahupun direct selling...hahahaha

pjot said...

org ade dpt contact psl kinabalu...
-nek gunung kinabalu je=RM 350++ (makanan, penginapan kat laban rata, guide)
-padas white water rafting=RM 140++

so total lbh kurang RM500 utk dua-dua package tu...x termasuk tiket flight la ye tpnye...

sape yg berminat jom kmpl duit...g bln 4@5 thn dpn.....hehehehehe

buboQ said...

ya baekk...saya akan berusaha keras utk mengumpul duit...:D

Serabut said...

agak2 kn..nombor ape naik ek...???tikam nombor ar camnih..kalo menang bleh g kinabalu..hahaha

buboQ said...

mat2..err cuba hang try 3876...huahuahua

pjot said...

but x pun ko try no ni.....6535

b*bah said...

jom ar g kinabalu..aku nk g gak..tu pun kalo ms cuti sekolah ar...