Thursday, August 27, 2009

Berbuka Puasa T-Recs

Assalamaualaikum & Salam Ramadhan,









Ceh, mula macam baru nak formal kan?

Anyway, kita ni nak buat majlis berbuka puasa bersama tak ni?

Tarikh ek... dalam minggu depan. Aku bagi tarikh ni, sapa takleh please say so. Hellemek, omputih siot.

1. 1hb September
2. 4 hb September
3. 5hb September

Format berbuka posa ni ader 3 cara. Pun korang kene pilih gak.

1. Berbuka di Maulana (makanan bwk sendrik)
2. Berbuka di rumah sesapa. (dalam cadangan umah Pit)
3. Tempah makanan kat Restoran memana, sorang RM15 cenggitu, makan ala2 buffet.

Pilih, jangan tak pilih!

Dan sampaikan perkhabaran ini kepada seberapa banyak sahabat T-Recs yang lain. Lain-lain hal sila rujuk kepada buku rujukan.

Sekian, TQ

9 comments:

Apizolla said...

1. Berbuka di Maulana (makanan bwk sendrik) - boleh ke? cam leceh jek?
2. Berbuka di rumah sesapa. (dalam cadangan umah Pit) - aku setuju bangat perkara ni.. kt umah putrajaya pon bole
3. Tempah makanan kat Restoran memana, sorang RM15 cenggitu, makan ala2 buffet.kureng setuju... cam mmbazir jek

sharip said...

wes..
1 atau 4hb ok gak..
5 xble...mau pulang ke obc daa..

Apizolla said...

tarikh 1hb ngan 5hb da booked..4b aku free...

jo said...

31 hb la..
baru merdeka..
peh...sapa biro jemputan?
apsal tak notis awal??

Karam said...

banyak la ko biro jemputan. Mende baru nak cadang da nak letak notis awal camner? so sape yang bleh datang ni?

Apizolla said...

kalo 4hb.. aku kompem dtg...tarikh lain.. aku dah ada jmputan lain la bro.. sori

pakcik said...

gamba tak menahan!!!

a.m.e.e.n.a.l.i.f.f said...

gambar tu sbg hiasan ke mmg menu btul?hohoho

jo said...

kalu mengikut sms yang aku dapat tu, mmg tak dapat la...buat hari ahad xdpt la..bila pulak aku nak pulang ke pangkal jalan?