Tuesday, March 02, 2010

happy besday babas


Selamat Hari Tua Yang ke-24 kepada En. Babas! Semoga dipercepatkan jodoh, dimurahkan rezeki, dan dirahmati Ilahi sehingga ke akhir hayat. Moga tiap gerak, tiap langkah, tiap kata yang beliau ucapkan adalah untuk kebahagiaan segalanya. InsyaAllah...




notakakiberbulu: gua pun copy paste ayat yang lepas-lepas..

9 comments:

Anonymous said...

TQ THAWAN2

Karam said...

Hepy Besday Bro~! Tenang2 jerk sudah la ek... hehe, tq teman gua gi Pahang. Tikus cacat satu~!!!

CoretanCikCt said...

Tiap kata yang diucap kan tu jangan asik nk dusta je terutama dengan aku...benci tau asik kene tpu je dengan ko ni..:p

jo said...

hahaha..
kan dah kena sound direct dengan ct..selamat bas...selamat...


karam, baju t-rec merah tu apa cerit? gua ada dlm list kan?

pakcik said...

selamat hari lahir..

pitz said...

Hepi Bestday Bro.. Semoga pnjg umor, murah rezeki, dikuatkan mental ngan saing2 yg mcm2 perangai sekor2, dikuatkan hati dr setan2 yg ade, dan dikuatkan fizikal utk "carry more" brg2 time tahan nanti.. @o@

pakcik said...

takpe pit, mental die kental..

sharip said...

slmt2 hari tue babas~~

pjot said...

babas..sori...

hepi belated besday....