Saturday, March 01, 2008

Kongsi-kongsi kan lah...

Assalamualaikum Karam (nk bg salam kat sape lg ye dak?kita dua je yg jenguk sini)..

Hmm, kalu ade T-Reccers lain yg masih lagi jenguk2 blog ni, ataupun tetibe terjenguk, Alhamdulillah la..sekurang2nye ada lagi usaha untuk mengetahui perkembangan terkini tentang Third Reccers..

Sepengetahuan aku, T-Reccers ni byk buat xtvt. Tak kira la kan samada xtvt tu legal atau underground [tp aku rase lg byk underground ;) ..]. Mmm, aku rasa term legal @ UG ni hanya sesuai utk T-Reccers yg masih lg terikat dgn kolej (blom grad la tu) ek? Yg dah alumni tu, lantak la nak pi mane2 pn ye dak?takyah mintak kelulusan sesape pn dah..takyah nak mintak peruntukan la ape la..

Aaa, berbalik pd cite asal..setau aku, reccers 3rd ni byk wat aktiviti spnjg taun ni. Yg legal nye aku rase ade 2 atau 3, iaitu KUPRA (Kursus Pemantapan Rekreasi Air) MESRA (ala2 Minggu Alam Sekitar) dan XPDC mendaki Stong-Ayam. Yg underground nye pulak aku rase byk, antaranya naik Brinchang & Irau, naik Rajah, naik Nuang (brape kali tah), naik Datok dan lain2. Tapi, takde sape pn yg up report n gambar kat sini. Mungkin kurang aware kot ngan blog ni? Tapi pasni kalu dah aware, rajin2 la up ek? Kat kolej pn dah senang nk dpt internet access, memasing ade laptop sorg satu. Share2 la kegembiraan korg tu ngn org2 yg tak pegi nih..bukan stakat share cite2 hepi je, up kan la skali info2 n gambar2 tempat yg korg pegi tu..kalu tak paham camne nak wat report, cbe tgk log Jelawang yg Jebeng post tu..lagi satu, kalu nk up gambar tu, up la gamba view lelebih skit. Kalu stakat nak up gamba muka korang sambil tunjuk peace je, baik takyah..gamba muka dgn background view bole maap lg la..

Ooo ye, lupe lak, aritu (24/2/08) aku ngn Bubor naik Bukit Tabur kat Tmn Melawati. Nnt aku up crite n gamba..orite?

3 comments:

Karam said...

Biasala... mula-mula jer sronok. Pas tu abis... Orang tua gak yang tak reti2 nak jadik tua... macam kita ni ha...

bluethunder said...

aku muda..

pakcik said...

apesal name aku bluethunder plak tu?