Thursday, April 03, 2008

Aku dah balik dan...

Salam smua...mintak maap sbb lama xpost apa2...kdng2 tu jengah gak blog ni tp jengah sekadar jengah ja la..huhu tp post nya dak pun...

Ok, aku dah balik dah dan...ada benda aku nk wat ngan blog ni...aku nk start pkai blog nie utk jd tmpt aku upload gambaq2 yg aku tangkap...boleh admin?hehe tp akn lebih kpd yg berkaitan ngan rek la..jadinya, sbrg comment amat2 dialu-alukan..he

So, untuk starting, xdak gambaq lg sbb nama pun starting...haha tp aku akn cuba update seminggu skali..aku janji akn cuba la follow schedule tu...ok, setakat tu ja kut, announcement aku...

Orite, jumpa lg ek...

Salam kembali

7 comments:

buboQ said...

aku akn cuba pikiaq benda apa yg aku nk upload first..rasanya trip aku ngan sedi pi teluk duyong..thn bila ntah..masa aku kt penang lg kut...

buboQ said...

ohya admin@mod, mcm mn aku nk tau post br aku ni smpi kt member2 kita?tq

pakcik said...

laa...aku igt dah ade org komen ko nye entry,rerupenye sendri pny entry,sendri romen..eh,komen...

buboQ said...

hehe...tu antara skill2 menarik org utk membaca dan bg komen blik...huhu

pakcik said...

kalu ari2 aku je yg tgk,xde hasil gak..hehe..

Karam said...

Hek eleh.. gamabr bkt tabuh upload ler

buboQ said...

bukit tabur ek..nnt dlu...one by one..ikut flow..kl dak xda bahan nk upload tiap2 mggu...mggu ni aku ingat nk upload trip teluk duyong tu..he