Friday, February 13, 2009

UPDATE 4: Kinabalu 2009

salam,

Utk perhatian kwn2 sekalian, tarikh utk ke kinabalu di tukar atas sebab2 kepenuhan org di puncak gunung...utk tarikh tersebut da x available unless kalo sanggup utk membayar 2x ganda dari yuran asal..g pun En. Padas x available dari 5hb-10hb Jun 2009.So detail nye kat bawah ni....

Tarikh: 27 Mei 2009-2 Jun 2009
Bayaran: akan diberitahu kelak
Peserta: max 15 org

Sebarang pertanyaan boleh la tnye org ye...Tarikh tutup 18hb Februari 2009

Cepat selagi tawaran masih ada!!! 353436

9 comments:

pakcik said...

bleh aa g tgk majlis pertabalan beta jd raja..

pjot said...

sudah tentu pakcik....hehehe

pda said...

peh...petabalan ye..mentang2 bedarah undang luak..he..

joE said...

petabalan???!!!!peh!!

buboQ said...

raja bersiung ka?tp skali...hahaha

Anonymous said...

raja GOPAL

Anonymous said...

Raja SUBRAMANIAM

husz said...

huhuhu cakap pasal gunung kinabalu nie.. dulu aku dok 3rd gak.. dok kenanga ground floor.. hahaha teringin nak join kelab rec tapi join budaya plak hahah

anyway.. time tue.. kecoh korang training nak gi gunung kinabalu.. everyday training.. hohoho

tapi lepas aku GB, aku gi blaja kat sabah.. kolej je.. hahahah dgn perot boroi nyer... dah lama kat situ.. tiba2 my friend bawa kawan dia dari semenanjung. depa kata nak gi panjat gunung.. hahaha aku kata "nak join" hahha so aku dgn berbelak nyer RM50 gi la join panjat gunung...

anyway .. kiteorang 2 lelaki 2 pompuan sabah 2 pompuan semenanjung..

because aku n kawan aku bajet rendah, RM50 dan RM5 je hahahahah kwn2 wanita nie pon pujuk org taman tue utk benarkan kiteorang share katil hahaha

so last last gi naik keta member, tinggal sharing .. bayar 3 katil dok 6 org .. share guide.. kat laban rata pon sama bayar 3 katil je tapi last2 dok sorang satu..

anyway .. makan pon hasil kawan songlap buffet spread nyer roti

PERGH lapar nyer.. hahahaha memang seksa tapi last2 dapat gak ke puncak.. training? nan ado!

pakcik said...

wahhh,handal husz, x trening, pastu trus panjat..hehe..dok 3rd taun brape?seigt aku, sejak aku masuk taun 2002, xde plak dak2 rek nak gi kinabalu..maknanya lama dah la ni?