Tuesday, September 15, 2009

Open House Raya T-Recs!


Assalamualaikum & Salam Menjelang Aidilfitri


Gambar sekadar hiasan

Puasa tak abis lagi dah sibuk nak buat open house raya. Saje nak informkan awal supaya anda semua dapat membuat jadual untuk ke open house sana sini.

Ok... memandangkan semua pakat nak cuti sampai seminggu... berikut adalah tarikh2 yang dicadangkan untuk mengadakan Open House Raya T-Recs.

Tarikh: 20 Sept, 3 Oktober, 10 Oktober(Pilih yer yang mana sesuai)
Tempat: Rumah En. Zaini di Minlon
Tema Makanan: Raya + Bihun Sup/Mee Kari/Nasi Tomato (Pilih gak)

Sekian, terima kasih.

Kalau ade komen, cadangan, rasa tak puas hati, nak gaduh, sila la tulis kat ruangan komen.


16 comments:

buboQ said...

wahh en karam..sgt seorang organizer yg berdedikasi tnggi..hehe

pasai tarikh ek..
- 20hb 9 : aku xdpt (kt kg lg)
- 3hb 10 : aku ada kenduri kt sepang. kenduri aqish bdk rotu tue.
- 10hb 10 : aku ok tarikh nie

tema mknan, apa2 pun janji tidak la smpi berlebihan sgt..takut2 membazir..

buboQ said...

ohya..tema baju camna?baju traditional melayu, india dan cina ok kut..haha

Apizolla said...

tarikh sesuai aku pon sama cam bubo

cik beskot said...

saya tiada masalah..
jika ada masalahbermaksud saya tiada menghadirkan diri..
(setakat ni mana2 pun ok)

pakcik said...

brani raya kat tampin aaa....pekena lemang...

buboQ said...

hehe tokey santan xkan sponsor lomang jer???

Karam said...

pakcik: kitaorg brani jer turun tampin... lu brani tak turun minlon?

kejang n bubo: kalau set terus 10.10.09 mau?

pitz said...

pakcik xde wat lomang ka.. nie br je past mkn lemak bazar ramadan nie.. rendang ayam pencen siot... tp goreng pon sodapp... hahaha

jo said...

10.10 besday mak gua...

pda said...

20hb 9: aku beraye besama "bapak", emak n sekeluarga
3hb 10: bly je
10hb 10: bly je

makanan aku nak mi hun sup podasss...haha

mr. organizer, wat le jalan2 raye..hehe

Karam said...

jo: hepi besdey mak jo
pitz: ko merapu kemende ni?
Pida: jalan2 raya bleh refer kat bubo. dia ketua kontinjen skarang ni

buboQ said...

eh2 aku dh dilantik jd ketua kontinjen ek...aku nk ajk pengangkutan ja..atau lbih spesifik ajk booking tiket train..hahaha

hmm aku rasa dh bleh confirmkn tarikh nie..10hb-10-2009 ok dh kn..sbb next week tue kl jd nk wat trip jelawang..

kpd jo: slmt menyambut hari jadi ibu..:D

pitz said...

tenten besday mak ko ek jo?? tp an jo ko tau x kat mane mak ko dilahirkan time tu??

Anonymous said...

ok jer aku....
makanan ade nugget2 leh...
scallep...
pergh bes2
-babas-

buboQ said...

karam @ en organizer...jamuan raya jd dak?nk wat mkn2 apa plak?brp rm plak kali nie??budget please..hehe

pjot said...

ntah..brape bajet mkn2 ni...kasik la tau incik organizer