Saturday, December 05, 2009

Projek Mega T-Recs 2010 - Gunung Tahan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Dengan ini sukacita untuk dimaklumkan bahawa Projek Mega T-Recs 2010 adalah Gunung Tahan.

Projek ini akan dikendalikan oleh saudara Junaedy aka Babas. Sebarang cadangan, komen, rasa tak puas hati bolehlah diajukan di dalam kolum komen.

Maklumat lanjut akan disalurkan dari masa ke semasa.

Sekian, Terima Kasih.

-Rekreasi Selamanya-

26 comments:

pakcik said...

Selamat Bertahan

jo said...

ckp byk tak guna..
jom kita pergi esok..
hahahhaa....

pakcik said...

esok? pehhh, mesti dh trening dr bulan semilan aritu nih...

pitz said...

ah jo.. ko pun sama gak.. ckp je x guna.. join la branie.. ak dah pi..:-)

buboQ said...

jgn wat time world cup weii..4 tahun skali nie..haha

pakcik said...

ah...world cup bukan bagi ape pun kat ko bor...bukannye ko betting pun..

jo said...

bubo manager...negara mana ntah...

Anonymous said...

hehehehe ade berita sedei... trip tahan yang dirancang bulan 2 ni terpaksa ditangguhkan akibat kepenuhan di Tahan... tarikh baru akan diberitau kemudian terima kaseh...


-babas-

pitz said...

lor... ye ke?? br exited nak hntr korg.. hehe

Apizolla said...

Tahan ek? bln 6 ek~


uhuhhuhhuuh.. cam best jek ni~

Anonymous said...

buat time cuti skola bln 6, aku pegi...sggup pinjm duit ngan along nih nak byr tkt kapal...haha...tu pun kalo aku xde kursus pape time cuti.
-jack0-

Anonymous said...

em cuti sek pada 5-20/6 2010
dicadangkan tarikh tahan adalah pada 7-14/6 2010...
sila bagi feed back tentang tarikh k...


-babas-

Anonymous said...

7/6 - 14/6....setuju...

-jack0-

pda said...

pada 5/6/2010(sabtu) hingga 13/6/2010(ahd) atau 12/6/2010(sabtu) hingga 20/6/2010(ahd) bly dipertimbangkan tak?

lydiarahayumahmod said...
This comment has been removed by the author.
pakcik said...

ape dilit2 komen nih?

Apizolla said...

tersalah taip tu~ tu delete

Anonymous said...

pilih la mane2 tarikh pun,aku ready je kmpl duit...kalo tarikh yg korg pilih tu cun ngan cuti aku, aku join...kalo x, aku teruskn kmpl duit utk g kinabalu akhir 2010 ngan sedi. yeaahhh!!!

Anonymous said...

oppss...ni yg kat atas ni tdi aku, jack...

Anonymous said...

jack, tarikh yang cik pida cadangkan tu ok x???
aku pilih 7 sebab takut hang xsempat sampai semenanjung jer
hehehe


-babas-

Anonymous said...

jack, tarikh yang cik pida cadangkan tu ok x???
aku pilih 7 sebab takut hang xsempat sampai semenanjung jer
hehehe


-babas-

Anonymous said...

update terbaru
kiter telah mem"book" pendakian 7d6n wonder kiter pada 5-11/6/2010.
bajet per pax rafly sebanyak RM 350.... siap sumenyer


-babas-

Anonymous said...

350-400....
salah kire smalam...
ade lagi bayaran yang terselinding huhuhu

-babas-

pakcik said...

wauuu...7d6n......bersapau tu...

Anonymous said...

ermm...5hb sampai 11hb...ok kot...boley2...eh, 5hb tu gerak dari kl ke 5hb bermula dari merapoh? aku kene ade kat kl 4hb la kalu camtu kan...hmmm...kalo dah book,xpe la,carry on je...reserve 1 tmpt utk aku...aku confirmkan kepergianku 1 mggu sbb tarikh berkenaan bley? kot2 aku kne g kursus last minit,nti hangus pulak tiket flight kalo aku beli awal2...huhu.
-jack-

Anonymous said...

confirm x ni??