Friday, May 05, 2006

cuti nie buat apa?

masa cuti pjg nie, plan nak buat apa?...yg gie datuk tu confirm jd ke?...plan2 lain mcm mn plak?...ada ke tak ada?...ke semua org nak buat keja sendiri...


***lagu latar***

Sendiri - Jamal Abdillah

Menempu hidup //nak berenang org kata gila
Tiada berayah tiada beribu //aku ada lg mak ngan ayah
Sendiri aku berjalan //dulu ya tp skrg naik kancil...hehehe
Tiada harta menjadi bekalan //true2

( korus )
Belum pernahku kesali hidupku //no comment
Lahir kedunia pun begitu //no comment
Suka dukaku tanggung sendiri //anak jantan beb
Dengan ketabahan hati //dalam tu kena kuat...hahaha
Mana saudara manakah teman teman //sedara kt kg...teman2 kt ....ntah la, merata2 duduknya
Disaatku memerlukan //yg pompuan shj...saya ulang, pompuan saja...:D
Kepalsuanmu makin menjadi nyata //no comment
Kemesraan sementara //no comment..saing tapi mesro

Sendiri //setakat la nie, yes...
Kadang menyiksakan //no comment
Kerna tiada teman bicara //no comment

5 comments:

buboQ said...

dah tak ada org upload post...aku buat post, aku comment...hahaha...(p/s-apa punya keja gila daa!)

pakcik said...

oiii,tau ar dah pizen,layan blue plak..eh,layan blues...silap2,sori...hehhe..

buboQ said...

blue?ish2..lain kali ckp tu biaq terang..mn la aku layan smua tu...hehehe

jeejah said...

pehh..siap bg coment kt sblah stiap baris lirik...
mcm desperado je bunyik nyer..lg2 yg part "di saat memerlukan"...
hahaha..

joe said...

hahaha...sume org bz lar bo time cuti ni....
tp cam ok gak ek bt cam tu..sendri post sndri komen..