Tuesday, May 23, 2006

lame dah x bukak blog

hai....
lame da x bukak blog...plg last ari tuh,b4 exam..bz sgt stdy?boleh lar dikatekan...
pastu gi masum plak...<-haha...jadik water boy pon nak blagak ke?...main jgk lar..jd 2nd base man..dpt no-3 je..siap dpt maskot iaitu berupa sekor anak singa yg di beri nama johnny..team lain x tau pe citer sb kitorg balik dulu..tp hoki (p) ngn netball dpt g final..kire terrer2 jgk la bdk2 ni b'sukan..

7 comments:

pakcik said...

akhirnyaaaaaaaaaaaa...hidup lg rerupenye dak2 kat blog nih..igtkan sume dah mati...hahahah..wei,jd watergirl pun nak bising ke?

buboQ said...

nanti bila naik sem baru, masa nak balik ke kolej tu...pkai medal yg menang tu...hehehe...br gempak!nak plak tgh carry haversack...br nmpk reccer yg power sukan...hahaha...gurau2 saja, joe...

pakcik said...

hahaha,betul2..dah la reccers,pastu power plak sport,mmg bebudak kolej respek aaa...kalau ramai yg camtu lg best,pastu lepak sesame,xtvt sesame,mmg grand la reccers...cam ade sorang brader dulu, dah la reccers sejati, pastu lari long distance kolej pun die power..dasyat ooo abg tu dulu,taraf2 abg mat dah tu...

buboQ said...

sapa wei??mesti power gila mamat tu...hehehe

jeejah said...

hahaha..memang power giler mamat tu..jantung tahap jantung kuda..
tapi..tu sume dulu..hehehe...
skarang??? skarang dia lg power...tak main ar lari2, panjat2 gunung ni (aper kelas??)...dia main kancil jer skarang ni..bgtau jer nak g maner, kompem dia bleh bwk punyer..hahaha

buboQ said...

ish2...apakan daya, itu saja yg termampu dibuatnya...

pakcik said...

Tp pepehal pun, mamat tu tetap tersenarai antara legend2 kat KTDI,tul kan bubo n jijah?betul ni,series aku ckp..aku pun anggap mamat tu legend...