Saturday, April 29, 2006

kesunyian

apesal blog ni senyap je?dah 2 3 minggu dah...

7 comments:

jeejah said...

utk pengetahuan en. amran rafiq yg dah meninggalkan alam persekolahan, 2 3 minggu ni adlh minggu final exam..so, kene la ngadap buku..jadi blog ni jadi lah sunyi..bkn takat blog je yg sunyi, kolej pn mcm takder org..haha..sume study giler2 punyer lah..lagi2 karam n joe..batang idung diorg pun susah nak nampak..hahaha..
tak pun, dak2 ni diam2 ubi..kang, tup2 tiba2 pas exam g panjat gunung..

aD said...

askum..
tgh surf net then jumpa diz site.. fyi, sy hiker baru. kalau group ni ada xtvt baru & open to outsider, inform la sy ek.. shahadly@yahoo.com
thanks =)

pakcik said...

haah,betul tuh...td si jackson ade message,die kate 9 n 10 mei nak naik datuk...apedaaa woi,naik tetengah minggu,camne aku nak ikut?buat la wiken..baru aku bleh ikut..dah lame x naik gunung nih...

jeejah said...

hahhahaha..apsal la jack wat weekdays eh??

pakcik said...

x sesaba,tu dah abih exam la tuh...

joe said...

sian kat jack sb takde org pon nak pegi...ramai yang terlibat ngan btn lar...last2 die pon balik umah...ingat b4 naik sem nih bleh r g datok...soh die blk awal sket r..

joe said...
This comment has been removed by a blog administrator.