Thursday, June 01, 2006

cuti ni dah buat apa?

cuti dah sebulan...so, apa yg smua org dah buat?hehe...just curious!ada panjat bukit-bukau mana2 ka, gunung-ganang ka, redah hutan belantara ka, tolong mak bapak ka, tido jer memanjang ka, keja part-time nak sara anak tekak ka @ apa2 je lah...

p/s-respong jangang x respong!

p/s=princess sophie...hehe...for those who know!

10 comments:

joe said...

hm...aku bt ape ek?
jgn ckp panjat2 gunung...kua rumah pon tak...mmg tak kne matahari lngsung ar...<-bgn slps t'benam matahari~ =P
ape2 pon...cti nih mmg tanak keje ke haper ke sbb nk spent ms spenuhnye utk worldcup 2006..haha..
smlm br je pas tgk pakwe aku b'aksi..


p/s KAKA (utk sape2 yg tawu..)<-tiru bubo

buboQ said...

hehehe..dah lama aku tanya tp br la ada sorang nak tolong response..sodih2..but a big thanks to joe!wa mmg saspek la lu!!

joe said...

weh...
sian kat ko kan bor...
mn lar pegi bdk2 neh...
aku pon bowing gaks cuti nih...

pakcik said...

woi,blk cuti awal la...pi camping mane2..lepak gabai ke,xyah trekking..sangap nak mampus dah nih...

buboQ said...

canteek jg idea pakcik tu...bila yg hang free pakcik?memanjang sibuk x ingat dunia...hehehe...kita set la time...moto aku tu boleh muat 4 org...lu bw transport lg dr rumah...so dah bo bw 5 org...dak kira ok la tu..ramai2 nnt x best plak jdnya nnt...

pakcik said...

oi...memanjang sibuk x igt dunia..tu yg x tahan tu!!!br jap td,aku t'pikir nk pi jelawang plak..nk pi yg mcm ade member senja tu..layan woo,kite je ade kt situ...

buboQ said...

oraittt jg tu...lu dtg la sini cepat2..boleh kita sembang panjang skit...

buboQ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
joe said...

woi....
tanak tnggu aku balek ker...
sangap gak da nih...
hehehe...

pakcik said...

ah...lu budak skolah joe..pi skolah...kehkehkeh...