Tuesday, July 11, 2006

kitorang ingat nak g datok...
jack cdg gi 22hb...xpon 29hb...
gi hari sabtu pagi...balik hari....
jom r...jom r....
sian kat jack...<--saja guna name jack

4 comments:

pakcik said...

ape barang naik hari????

Karam said...

malas ah, duk umah lelama badan dah gemok, korang pegi je la. bawak org tua tu pegi...

apa barang naik hari konon....

macam la dia tu tak keje nak tdo lelama kat atas tu.

hehe

pakcik said...

ape barang keje ari ahad?ape barang keje ari sabtu?ape barang???

jeejah said...

balik ari?? rushing sangat tu..klu datok tu area blakang mardi, bleh ar blk ari..tp perjlnn ke tampin tu mkn masa 2 jam, klu naik public transpot mkn 3 jam lebih..trekking dlm 2 ke 3 jam..klu fitnes thp dewa bleh wat sejam je..pastu kat puncak best giler nak lepak lama2 layan angin sepoi2 bahasa..mst malas nk turun awal2..pastu nak treking turun plak, then nak balik lg..tapi klu dpt g nek kete org2 yg berkereta, ok gak balik ari..tolak sesudah subuh, smpi area kol 7.30..

karam maner main panjat2 skrang..dia nak tour naik MYVI baru jer..hahaha..wei..aper plate no. kete baru??