Tuesday, April 22, 2008

Mari, Mari, Mari...

Okay, memandangkan pakcik ngan bubo asyik dok cakap jer... Aku dgn segala proaktifnyer telah membuat keputusan untuk ke...

Air Terjun Pisang, Gombak

Pada : 4 May 2008
Masa : Pagi-pagi style kita
Byran : Minyak kereta sendrik-sendrik, makan dalam RM 10, Peralatan RM 5.

Sila hebahkan kat yang lain sebab aku tau yang tgk blog ni aku, pkck, bubo. Okay, sebarang cadangan akan dikaji tapi mungkin tak akan diterima... Hahahahaha

Lagi satu, memandangkan bebudak kolej tu da cuti, so kita pegi kita-kita jer...

Cepat!

8 comments:

buboQ said...

huhu..wa secara rasminya SETUJU!!!!huhu

buboQ said...

aku dh setuju..then next step?heh

pakcik said...

org tua2 kate senyap tande setuju ye dak?aku senyap je..

buboQ said...

hehe..mmg pakcik sggh..huhu baik hang kta ikut kata aku yg tua ni, senyap tanda setuju...hahahaha

Apizolla said...

aku folo jek... jom ar tdo sana.. g mlm sabtu.. apa barang lepak piknik2 jek

pakcik said...

aku mude..

buboQ said...

huhu koya mu nie..huhu

Karam said...

So, jemputan ke meeting akan dipanjangkan kepada tuan-tuan kemudian. Harap peka kepada talipon bimbit anda. TQ