Thursday, May 08, 2008

Siri Memangkah Air Terjun II

Memandangkan kejayaan kita pada Air Terjun Pisang itu ari (Berjaya la kan), aku dengan segala terujanya mengemukakan cadangan untuk ke.......


Air Terjun Sungai Ampang

Pada : 7 hb Jun 2008
Masa : Pagi sikit dari Sg Pisang itu ari
Byran : Tunggu Ahli Majlis Tertinggi bermesyuarat. Nak Beli KFC senang je.

Silalah khabar-khabarkan kepada yang lain. Ada sebulan lagi, so bolehla start berangan-angan nak makan per.


Seperti biasa aku cadangkan kita balik hari jer. Kalau ada ape-ape kang post baru.

12 comments:

buboQ said...

Huhu..asa nie mcm lg cool ja dr atp...45 minit ek trekking...

pakcik said...

yahhhooooooo!!!!!

Serabut said...

takder info2 ker..?gambar sungai tersebut ke...

buboQ said...

hehe wei mat, hang nk tgk magic dak..cuba hang klik kt nama air terjun tue..nnt keluaq benda best woo..hehe

Apizolla said...

Aku join!!!! biar apa pon terjadi!!!Aku tetap join!!!!!


p/s : Lyd pon kemungkinan besar akan pegi..

Serabut said...

ooo..bleh klik2 ka..hahaha..sori2,saya buta it..amboi,nk tolak bahan kat aku la no...

Karam said...

betul la pida cakap... bukan takat buta IT, buta hati, busa agama, buta huruf, kudia buta dan juga membabi buta.

Serabut said...

busa agama...?kudia buta...?apakah ini..?musykil2...

buboQ said...

Huhuhu..ibarat kuali mengata belanga..

pakcik said...

hahahah...aku musykil ni..biasa org sebut `tu diaaa' ke `kudia'?hahahah...

busa? foam? hahahha...

Serabut said...

skali kudis buta jadi 'kudia buta' da...buta plak jadi 'busa' da...hahaha..dia tulis versi arab da...

pda said...

en serabut ini, bila lah ekau ni nak celik minda, celik IT dan celik mata..hehe

bekenaan topik kita ini aku cadangkan menu pizza yang disaluti stuffed crust..disamping mee maggi agar en koroi ceria ketika menikmati air tejun..

den baco kat webpage tompat ini ader binatang buas seperti leopard atau dlm bahse melayunya serabut...hehe