Friday, August 15, 2008

Update Kinabalu 2009

Untuk memastikan yang kita on-track, dengan ini kita dah boleh mengumpul ahli yang nak join:

'Cabaran Kinabalu T-Recs 2009' (C-KiT 09)

Persoalan yang perlu diselesaikan:

1. Sape nak pegi ni?
2. April, Mei, Julai, August, Disember. Bila bulan yang sesuai?
3. Sekurang-kurangnyer 12 orang kan?
4. Kita akan ber'padas' sekali ke takyah?

Pijot ada bagi info dalam komen sebelum ni:

org (kata ganti nama yang pijot guna) ade dpt contact psl kinabalu...
-nek gunung kinabalu je=RM 350++ (makanan, penginapan kat laban rata, guide)
-padas white water rafting=RM 140++

so total lbh kurang RM500 utk dua-dua package tu...x termasuk tiket flight la ye tpnye...

Tiket kapalterbang depends kepada timing yang kita pilih. Ada yang pergi balik RM 300 dan ada yang RM 500 pergi balik.

Time bila murah, time bila mahal, aku pun tak tau. So kene kompomkan yang ni.

Sape2 ada cadangan, permsalahan ataupun panduan, boleh ler berkongsi. 353436

15 comments:

buboQ said...

1. err aku nk pi gak..tp book 2 tmpt...

2. bulan mei atau julai tue dh kira cun bg aku...

3. aku dh book 2 tmpt..so dh tinggal 10 tmpt kosong lg kn..

4. jom ar ber'padas' skali..alang2 smpi sna kn...

cheers,
z

pakcik said...

perghhh...Z siot!!!!!!!!

pjot said...

cop!!!org nk g gak...
so tggl lg 9 leh isi...hehehe

bibah said...

aku cop satu tempat...tinggal la lapan vacancy..kalo time tu cuti skola everything is okay...besela cekgu malaysia nih...

joe said...

aku on jer...
kalo ade duit.......

pjot said...

ape kate kite g masa cuti sem...dlm bln 6 ke..kak bibah ok ke?

bibah said...

hm..ikut kalendar awal bulan6 tu cuti skola..so far ok..just in case ader ahdoc task ke..buat masa nih okeh..still on..

Apizolla said...

http://gunungonline.com/forum/viewtopic.php?t=1878


info bg sape yg na g kinabalu thn depan

Serabut said...

dari info yg aku dpt,mende paling penting adalah booking tempat di panar laban..sbb mende tu la yg paling susah skali..dh setel tu baru bleh pikir yg lain...so,kengkawan..moh le gegor gunung kinabalu tuh..

Serabut said...

plan nih masih berjalan lagi kah??

Serabut said...

pegi ke tidak nih??

pjot said...

takat nih masih on lagik...org br tgk tiket flight...kalo pegi bln 6,kalo cpt leh dpt tiket flight pegi balik rm 200...skang ni kene konfemkan tarikhnye nk g bile....leh book tmpt kat sane...

pjot said...

err...kak bibah cuti sekolah dr bape hb sampai bape hb?

b*bah said...

cuti dijangkakan 30/5/09(saturday) hingga 14/6/08(sunday)

b*bah said...

aku cop 2 tempat...