Monday, August 18, 2008

Update Yong Yap 200808

Salam Kembara kepada semua,

Di sini aku listkan line up yg akan pegi trip Yong Yap updated by 18082008

01) Kejang
02) Lyd
03) Bubo
04) Pda
05) Babas
06) Daus
07) Yed
08) Joe
09) Serabut
10) guide

11) sharip

full da line up..

Sekarang ni, berdasarkan penyertaaan, maka yuran terkini adalah RM130+RM10 = RM140

Detail belanjawan bole di download dari sini

p/s : - kat belanjawan tu, sila rujuk yg tulis latest tu.. ada perubahan sket kat budjet peralatan, mknan dan kontigensi
- harga yuran = RM130 tp tambahan RM10 untuk budjet na beli flysheet baru..

9 comments:

buboQ said...

orite boss....

Apizolla said...

tambahan...

7) yed

Karam said...

Kejang, tolong update nama guide yang ke Yong Yap ni ke dalam ruangan senarai guide. Tenkiu!

Azmeir said...

salam.. whoaa..
ada gi Yong Yap tu.. bgs2..
semoga usaha anda akan berjaya dan terus maju..

Azmeir said...

Salam ahli T-Recs yang baru..

Korang mungkin tak kenal aku. Tapi aku cukup sayang ngan T-rec ni. Sbb aku yang bg nama T-rec ni. Hehehe..

Ok la.. aku post komen ni pun sbb aku sayangkan t-rec ni dan aku ada satu cadangan yang mungkin korang boleh perkembangkan.

Cadangan aku adalah apa kata kalu korang adakan satu lg sayap dalam T-rec ni. Iaitu bidang fotography. Memandang kan aku pun memang minat photography ni. Sbb.. aku tgk kebanyakkan koleksi gambar2 adalah gambar2 kawan2.. gambar2 tgh masak.. tu pun penting. Tp..alangkah bgs nya kalu korang amik gmbr dlm bentuk photojournalis. Maknanya.. adakan cerita dalam gambar tersebut. Pasal korang dok berjalan je.

Jgn jadi macam aku. Aku dulu berjalan naik gunung sampai indon pun tak kenal camera. Ada pun camera biasa yang tak best. Tp.. masa tu aku tak de seni. So.. aku baru terasa rugi nya aku tak de koleksi gambar2 masa aku ber rekreasi dulu.

Ok bro..

pk2 kan dan renung2 kan. Ada nk penjelasan, bleh contact aku..

azmeir a.k.a. bayot
azmeir@gmail.com

Karam said...

Tenkiu la bayout...

Untuk info kengkawan semua, abang azmeir aka bayout adalah senior aku masa aku 1st year dulu. Dia la yang paksa aku gi KPR. Hehe... Hasilnyer, aku fall in love ngan rek.

Photography ni mmg akan dikembangkan apabila struktur kewangan kitaorg semakin kukuh. Skarang ni pun tgh try-try ngan camera biasa2 ngan kamera opis pakcik.

Anyways, thanks bayout for ur support.

Rekreasi Selamanya.

pakcik said...

Welcome brader bayot...

Hehe, utk makluman sume, mase orientasi floor aku dulu (canangium), bayot ni la bagi buah penutup..kire provoke paling last skali la..pastu dah lame2,tgk sumbangsih baru la tau bayot ni alumni floor n ex-pengerusi sekretariat..

bayot, kitorang skarang tgh berjinak2 ngn fotografi..aku ade la main2 blasah2 skit kamera opis aku, gi amik gamba skit2..tp nk beli kamera sndri lom mampu lg..emm,mmg penah terlintas dlm pale aku nak amik gamba2 view kat gunung..tgk la, ade rejeki bleh la beli kamera sendiri pasni..skrg ni nk bwk kamera opis pn takut2 je..

Tp, pepehal pn, tengkiu bayot..slalu2 la masuk2 sini..

Apizolla said...

Salam kembara semua, trip ke Yong Yap berjaya dengan jayanye.. sila tunggu utk laporan perjalanan nnt....

Lydia said...

hye abg bayot... =D
sayer minat photography gak!!
nih tengah kompol duit nk beli olympus waterproof yg baru..
ader cdgn aper2 tak tips2 utk beli camera??