Friday, December 26, 2008

Baju - The Design




Sebab takde function untuk edit post lama, so aku terpaksa la bukak post baru untuk tunjukkan design t-shirt T-Rec..ade 2 design yg aku majukan, satu dari joe (gamba dinaso) dan satu lg dr aku (gamba rock climbing)..klik gamba utk gamba lg besar..so korg buat la pilihan..

pasal rege kene la bukak post br lg nnt kot...

30 comments:

pjot said...

saya memvote dinoso....

pda said...

cun ar design blkng dinosor....

den undi dinosor...

hidup dinosor...

Serabut said...

aku vote natang besor gajah tuh..bapok jing...

Karam said...

aku suka dinaso tapi tulis blakang yang bawahnyer

pakcik said...

eh?aku pikir baju dinaso tu, depan dah tulis `third reccers', so blkg die aku tulis kependekan die `t-recs', spy org tau t-recs maknenye third reccers dan third reccers pendek die t-recs..

camtu jgk dgn design no 2 tu, depan tulis t-rec, blkg third reccers (nama penuh)...ke guane?

pjot said...

jingle bel..jingle bel...jingle all

the way..

lallalalala...........

Karam said...

Jap... baru aku prasan. ambar dinaso, tapi kat depan third reccers. Kat blakang t-recs. Cuba try test tengok kalau depan t-recs, kat blakang third reccers. tq pakcik atas point tersebut. Aku tgk yang t-recs terbalik tu agak sodiqin sikit. pandangan jer ok.

joE said...

aku dpn blakang undi yg dinesor tu....

pitz said...

asal dinosor nie xde lidah?? kasi nampk lg ganaz.. hahaha...

pakcik said...

jap eh, aku nk tny pendapat korg sume..word `mountain pass' kat depan tu perlu ke aa? ape makne mountain pass?

pda said...

mountain pass yang aku paham adalah 'merentas gunung'..rase cam menarik aje phrase tu.

t.shirt ni bly tak di war2 kan ke rekreasi ktdi?

joE said...

aku rs nti dlu la..kte tgk dlu bilangan yg beli..klo rmai2 sgt pkai pon da jd cm xbest plak..agk2 sape yg bace blog ni nak bli, boley la order...amacam?

sharip said...

wes...
aku pom undi dinosor gak..
yeahhh~~

pitz said...

nak tanye kalo cop timbul pun kire ok gak.. xde la pecah kalo dah lame. tp harga tu aku x tau la brape.

Lina Chan said...

chan2 pun nak..
lama x bli t-shirt br..

:)

nak yg ade dinaso..
tp kaler ijau.. lawa sikit..
hehe~

pakcik said...

nak jelir lidah la,nak kaler ijau la..banyak songeh btol korg eh?

pakcik said...

ye btol..aku rase pun kita takyah war2kan kan rek kolej dulu..biar alumni je yg pki dulu...kalu ade permintaan, kita pertimbangkan..

pitz said...

x tau pakcik dah emo.. pandai2 la ko setel ngan pakcik chan2.. hahaha

lydia said...

dua2 menarik~
nak beli dua2 la~

buboQ said...

hmm aku pilih dinaso gak..booking 2 naa..size m & s..

err..size xs ada ka?

pakcik said...

lydia : pilih satu je..skrg ni tgh vote bj mane satu..

buboq : nanti aku try tgk kot2 ade..kalu xde kene saiz s je la..

kengkawan sume, pasni aku akan bukak posting utk letak (1)harga n (2)order. Harga aku x usha lg..pastu skrg pn aku blom leh amik order lg, ade sikit bz la ini jam..tak caye tny pida..

Apizolla said...

pakcik.. kalo lengan panjang ada x?

pakcik said...

nnt aku tny kt kdi..pepehal tgu next posting..

lydia said...

kalo kene vote, aku ikut vote yg terbanyak...dua2 cantik.
xkesah pon.

pda said...

ha..asal senin je meting...asal meting je senin..hehe

copek la amek order..den tak sabo nak memperagakan tshirt trecs ini...

pakcik said...

WARGHAHAHAHAHAH...jo tgh ade kt opis aku ni woii, die dtg interview...gilo la cunnnn...pakai heel lagi tuuuu...warrghahahahah...

pda said...

hahaha..akhirnya pakcik mengakui ke'cun'nan jo..

Lina Chan said...

pakcik~
jgn mare la..
emo2 plak..

sypun tak kisah la mana2..
janji ble memperagakan baju itu kelak..
haha~

spastic rhyme said...

ayoo...saye nk vote gaks..
pakcik dinosorus tu..
order satu gak eh..
nk oder kt ner nih??

pakcik said...

rahim, bleh order kat post `Baju-The Price and Order'..thank u..