Saturday, January 03, 2009

Baju - The Price and Order

Salam semua...

Setelah aku gi merayau sane sini gi carik kedai yang bleh wat baju dgn harga terendah dan kain berkualiti, akhirnya aku dah jumpa satu kedai area2 sini..sini aku bagi detail:

Harga : RM20.00 (minimum tempahan 30 helai)

Kain : 100% cotton

Jenis baju : Round neck, short sleeve. Kalu nak long sleeve kene tambah RM skit..

Saiz : XL sampai S..XXL x sure plak aku kene tmbh hrga ke x..

TARIKH TUTUP TEMPAHAN : 17 Januari 2009

Aku pilih kedai ni sebab die mmg dah lame buat baju2 ni, dan dah well established. Kualiti baju2 yg die wat pun tinggi aku tgk. So, dgn kain yg tebal, kualiti tinggi, aku b'puas ati gile dgn harga yg dibagi tu..

okeh..design? majoriti mau dinaso, so kite buat dinaso. So, dah bleh la wat tempahan skrg ye?

Kabor2 kan perkara ni pada T-Recs lain yg jarang2 masuk blog ni...

9 comments:

Lina Chan said...

me first!!
nak order gak..
mcm mana nak bayar kat tuan empunya penempah baju itu?

:)

pakcik said...

Okeh..aku lupe nk bgtau..sila buat bayaran sebanyak RM20 kat akaun CIMB aku..

12150068305520 (Amran Rafiq b. Abdullah)

Sila SMS aku lepas wat bayaran. No aku 012-6229533.

pstt..tambahan RM5 kalu nak baju dipos..

sharip said...

wes...
aku oder saiz s..
yeayyyy..
baju baru~~

Apizolla said...

pakcik.. aku na lengan pnjn 2 helai.. saiz XL.. brape ek kena tmbh?

Lina Chan said...

ok pakcik..
thanx for the info..
yippie!! nak baju baru..
sy nak diposkan ye..
malu nak pomot saiz baju kat sini.. haha~

nnt sy dah bank in, i tell u pakcik..
alamat n saiz bajuku..

:)

pda said...

pengurus tshirt bz ye skang..

pitz said...

wes sharip ko beli kat adik ko ke bj size S??? cam size yek je.. nway BOIKOT McD....:-)

buboQ said...

hehe baju yed saiz 'xs'...

rekek said...

aku belum alumni pun nk mengoder jugak...
aku tak kira...