Saturday, March 14, 2009

Baju T-Recs Photoshoot

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Ok, aku cadangkan kita buat satu sesi foto T-recs bersempena dengan kehadiran T-Shirt baru T-Recs yang baru. Setakat ni tarikh 21 Mac terpaksa ditunda kerana terdapat beberapa ahli kita yang tak dapat nak join. So dengan ini:

Tarikh: 29 Mac 2009
Hari : Ahad
Jam : 2.00 ptg
Tempat: Berkumpul Di Rumah Stor T-Recs aka Rumah Minlon
Tema : Baju T-Recs beserta pakaian-pakaian lain mengikut kreativiti masing-masing. Nak bwk kain batik ke, lab coat ke, goggle ke, topi koboi ke ape ke. Mengikut kreativiti anda.

Contoh dari website lain, klik di sini.

Barang siapa yang ada masalah, sila MAKLUMkan terlebih dahulu.

Sekian,
Terima Kasih

10 comments:

sharip said...

wes..
erk?!!tarikh nie pom aku xdapekla..
xpela..go on jela..
tp gambo kowg mst xcantek sbb aku xde..
hohohoho~~

Lina Chan said...

hah!! bajuun tak dapat lagi.. mcm mana nak join?

sume dah dapat ke? napa sy tak dapat lagi ni?

pakcik oo pakcik..

cik beskot said...

pkcik, suma yg ada baju dikira sbgai t-rec ke?
aku br jek ada baju, tu pun lu blum bg lg...
consider aku leh dtg x?

pitz said...

wah sharip.. cantek tul ayat ko ek!! tu kalo ko xde kalo aku lak yg xde aper criter?? confirm... da..da.da...

pakcik said...

raha : lu dtg je nnt,gua bg baju..

chan2 : aku blom sempat nk pos lg..skijap aa?

pakcik said...

sharip : ko xde kire cam rahmat tau? umpama bumi kemarau bertahun2, lalu dibasahi hujan...

cik beskot said...

hahaha pkcik.. aku agak sokong gak ayat bumi kemarau dibasahi ujan klu sharip xde...

psstt pkcik, ada ajak jo skali? dia ada beli bj gak ke? aku ingt dia xde saiz la...

pakcik said...

pstt, raha, sbenanye saiz die XXL, tp sbb nk jg ati, stiker saiz yg lekat kat tengkuk baju tu gua tuka saiz M..

sharip said...

wes..
ala..dengki..
ceh..

joE said...

ah...sial la...
mentang la gua xsempat bukak belog..lu ramai2 kutuk gua pulak...
gua pakai baju world of cartoon saiz s tau...