Wednesday, March 25, 2009

Update 1+1 : Riang Ria ke Bukit Freser lagi (edited 290309)

Salam kembara,(250309)

na update
  1. Harga kompem = RM 90
  2. Peserta kompem = 3 org baru heeee
  3. Tentatif pilihan = xde pilih memana laie
Kepada kawan2, mintak jasa baik untuk kompemkan penyertaan sblm weekend ni.. untuk kemudahan bersama... sbb kalo trip ni less than 10 org na g, kire xjadik @ kensel....


TQ

---------------------------------------------------------------------------------------------

Salam Kembara(290309)

Hasil pebincangan simple kt kedai mamak kat bangi after futsal aritu, dengan ini secara rasminya trip bukit freser = ON..

  1. Harga kompem = RM 90 (Xde perubahan)
  2. Peserta = 11 org
  3. Tentatif pilihan = Pilihan 2 ->Tentative Ulu Semangkok,Pine 3 Hill
  4. Tema = Mendaki sambil melancong !
Update peserta :
  1. kejang
  2. lyd
  3. hana(kwn lyd)
  4. kwn opismate hana(gadiz)
  5. todong
  6. pitz
  7. babas
  8. bubo
  9. jo
  10. pda
  11. pijot
Peserta semi kompem :
  1. abib
  2. pasangan abib
  3. mai
  4. karam
  5. pasangan karam
  6. kawan pasangan karam 1
  7. kawan pasangan karam 2
  8. kawan pasangan karam 3
Sebarang info akan diupdate kemudian.. penyertaan dibuka lagi.. tp sila jgn lewat2 ek.. sbb na book apartment tu....

Last due (ni bebetul last ni) = Rabu, 1 April 2009



13 comments:

pda said...

den nak ikut kalo tiada perubahan tarikh..

cik beskot said...

gua cadangkn buat 2 kali la trip nie..
sapee nk g 4hb g dulu, sape ada hal leh g lewat sket..
gua cadangkn sbb 4hb gua kene main boling, suami gua lak kene nyanyi nasyid..jdnya kami x free dan kami berharap agar akan ada trip selepas 4hb...
kerjasama anda semua amat dhargai... tima kasih

pakcik said...

nyanyi nasyid aa?

pjot said...

bole ke nk nyanyi nasyid tu...????

joE said...

azim=peserta solo nasyid

momentum synergy said...

Ana join kalo time tu ana x keje...

cik beskot said...

pasal penyanyi solo nasyid serta kebolehan beliau nyanyi nasyid, yang tu kita x dpt pastikn lg...
korg bincanglah pas men futsal nant, wiken tu aku kene balik kg..
apa2 keputusan info la...

joE said...

raha,
lu jadik ke bertunang wiken ni?
xjemput pon kitorg....

cik beskot said...
This comment has been removed by the author.
dayafterday said...

pehhh..raha tunang siot...

cik beskot said...

nk ikot!!
wei, bila masa lak aku tunang? pecaya sgt la ckp joe tu

Apizolla said...

raha.. na polo? siyes ni?
bape org? azim ikut?

pitz said...

salam...
sori kengkawan aku x dpt join trip Fraser Hill kali nie.. ade hal kat kampong..