Monday, March 02, 2009

jum menghitamkan kulit

percutian ke pulau perhentian...

invitation is only limited to GIRLS only...

destination: pulau perhentian
date: 30th april 2009 - 4th may 2009 (dijangka smpai ke kl semula)

30th april 2009 (khamis) - malam naik bas
1st may 2009 (jumaat) - labour day
3rd may 2009 (ahad) - malam bergerak semula ke kl. dijangka sampai pagi isnin (4th may 2009)

aktiviti hanyalah bersuka2, spt snorkeling, scuba diving (xde lesen pu boleh try), mencandat sotong, fishing, etc (semua xtvt yg boleh dibuat di pulau la)...

anda akan dicharge rm 260 complete set (makan, transport, bot, chalet n semua xtvt)...

kumpulan sasaran adalah gadis sahaja kerana pihak penganjur adalah terdiri dari kaum lelaki dan mereka perlukn gadis (terutamanya yg comel) utk menyerikn xtvt mereka..

sekiranya ada gadis yg berminat sila berhubung dgn cik beskot (bkn agen jual wanita). tolong confirm awal sket sbb aku pun kene confirm balik dgn pihak penganjur.

12 comments:

pakcik said...

pehhh..tetibe gua rase cam nak pegi..raha,selit gua sorg je,xleh ke?

err,pda,ajak la abib..

buboQ said...

scuba pun bleh gak ek..biar benar...

cik beskot said...

hahaha... series bangat murah beb... sbnrnya mangkuk2 nie dh ajak gua dh 3 kali... dorg buat acara tahunan... jd murah sbb kompeni dorg sponsor.. kompeni kaya... gua pun cuba2 selitkn kwn2 gua jugak...
buboq, scuba tu aku suh buat, aku ckp klu x buat aku xmau ikot..
nasib baik dorg mmg ada team yg mmg nk men scuba..

cik beskot said...

pkcik, saya cuba ye...
tp xtau la leh dpt ke x..

joE said...

ade balak ensem x?
mcm menarik ni....humm...

pakcik said...

ade gadis2 cun gua jalan...tp kalu ade jo, kompem gua kensel on the dot...

joE said...

kasar gurauan pakcik?

pda said...

ale jo, pakcik saje taknak tunjuk kasih sayang dier tehadap ko..budget cool la konon...hehe

pakcik said...

pda, ilang akal ape nak ade kasih sayang t'hadap bdk 3 suku tu?hehe..

Anonymous said...

Ko jgn kutuk jo lebih2 pkcik. Ko nak kawen, terkenan anak ko kat jo kang ko terime jer ye... HEHEHE

pakcik said...

perghhh...takut2...

joE said...

untung la kalo pakcik punye anak terkenankan aku..
bagus genetiknye...
cantik, bijak, charming, kool, pandai, solid, lawa, pemalu, penyabar, rajin, berdedikasi, positif, determined.

lu ingat ciri2 tu sume ade kat pakcik ke?