Tuesday, October 06, 2009

Gedik santai @ Tasik Banding

Kepada semua yang terasa nak join;

Pada 2hb Oktober 2009 yang lalu, setelah mesyuarat ditunda dari maulana hanjeng ke karaoke alamanda seterusnya ke mamak presint 9, akhirnya Karam nak buat satu trip gedik santai sepertimana berikut:

Date: 25 December 2009
Venue: Tasik Banding

Jadik ke x gua x pasti, sebabnya si Karam ni cakap dia ada kontek kt sana. Dia cakap leh dapat pakej 2 hari 1 malam yang murah, sekitar RM 35/person (kiraan dibuat mengikut jumlah kepala, bukan jenis kepala).
Xtvt yang dikenalpasti setakat ini adalah memancing (hulur pancing dari dalam chalet jek bak kata Bubur).

Jum kita g ramai2. Paksa jek Karam jadik organizer. Segala keterangan lanjut bolehlah berhubung dengan Karam.

P/S: Gua mmg saje jek push budak Karam ni. Kalau takat sembang kt kedai mamak jek x guna. Lalalala

16 comments:

Koroi said...

udah ler aniaya karam tuh..
dari zaman dia 1sem lagi dianiaya..

tapi syok jugak buli dia..
huhuhuhu...

jo said...

hahaha...gua rasa gua nak ikut...
setakat ni la....idea menipu nak bercuti tengah mencurah2 ni...

buboQ said...

P/S: Gua mmg saje jek push budak Karam ni. Kalau takat sembang kt kedai mamak jek x guna. Lalalala

haha...ganas sggh approach cik raha nie kan..

buboQ said...

wat sabtu ngan ahad (26-27hb) naa..jumaat tue br gerak ke sana..ari khamis aku ada kenduri kt segamat..

p/s- en. organizer, sila jgn tinggaikan aku..

Karam said...

Wah, nampaknya cik raha ni bersungguh2 sangat ni... Jangan risau yer... saya da buat segala arrangement sebelum post ni naik yerk. Hehehe... Kalau cik raha mau saya publish jadual harian saya sila beritau yer... Dan last but not least, saya ada jumpa ngan mamat resort kat banding tu jumaat ni kat rebung. kalo nak turut serta jom ler...hehehe

cik beskot said...

hahahahaha...
karam, saje jek bikin havoc..
ala, gua mana berani nk kutuk lu..
pusat lu jgnkn henpon, silap aribulan kepala buboq pun leh tenggelam...(smbil sembunyik blakang jo)

jo said...

raha: cilakak..apa nak sembunyik blakang gua pulak??cisss....ni dah kira kutuk fizikal secara indirect ni....

jo said...

raha..gua tak berani kata lu babi...hahahahhaha....

cik beskot said...

jo: hahaha.. gua ingat lu xpaham kutukan gua secara indirect tu...baguslah otak lu dh x berada di bawah paras laut lagi... pasal babi tu sori r beb, lu bikin gua hangin + malu..hahahaha

buboQ said...

bleh mati gelak dua2 org nie...

Karam said...

Bubo... jangan kacau adik dan kakak bergurau senda...

Apizolla said...

kalo kena gaya dan budjet .. aku ngan lyd insyallah polo...


diulangi.. kalau kena gaya dan BUDJET...
hehehheh

pakcik said...

lu tak sambut krismas ke raha?

pjot said...

saye cm bole polo je...

Anonymous said...

mahal dow....
karam makap!!!!
hehehehehehe
-Xtau??-

jo said...

raha...haha...apadehal...tapi tu la..rasa macam nak repeat semula jek masa tu kan...pastu gua rekod mana patut...hahahaha...