Thursday, October 01, 2009

Open House Raya 2009

Assalamualaikum & Salam Syawal,

OK, Open House T-Recs 2009 jadi kalau semua setuju nak buat.

Tarikh mesti 10hb Oktober 2009.

Kalau tak jadi tarikh ni tak leh nak buat sebab tarikh2 lain semua sibuk nak mampus.

Menu:
Pilih set mana satu korang nak:

Set 1 (Order Kak Kam ke sapa2 ke)
Bihun Sup
Nasi himpit
Kuah Kacang
Kuah lodeh
Ayam masak Kurma
Koleksi kuih raya
Buah2an
Air kaler2

Set 2 (Katering)
Nasi Tomato lauk rendang ayam, acar timun, kuah dalca
Satay
Koleksi kuih raya
Buah2an
Air kaler2

Set 3 (Buat sendrik? Katering ade ke?)
Lemang
Nasi himpit
Rendang Ayam
Rendang Daging
Kuah kacang
Kuah lodeh
Koleksi kuih raya
Air kaler2

Set 4 (Kompom kene wat sendrik)
BBQ Seleksi haiwan2 tertentu
Nasi goreng
French Fries
Nugget2
Coleslaw
Salad
Koleksi kuih raya
Buah2an
Air kaler2


Harga:
Set 1: RM 15
Set 2: RM 15
Set 3: RM 20
Set 4: RM 20

Cukup ke ha? aku main petik jer harga de ni. Kuih raya tu kene bawak sendrik dari umah masing2. Mintak sesapa review balik pricing.

Sila kompomkan kehadiran Anda selewat2nya sebelum 9hb Oktober 2009

Yang Melaporkan,
Pelapor Karam

7 comments:

buboQ said...

kalau aku, antara set 1 ngan set 2, aku pilih set 1..hmm tp aku teringin set 2 gak..huhu

ohya..bleh set time dak?..sbb senang nk kumpul org..satg mau plak ada org yg mai awai tp majlis start lmbt kesian plak kt org tue nk tggu..

aku cadangkn (kl ada bantahan sila kemukakn ya) :-

- majlis start = 8.30 mlm
- siap2 brg = 5 ptg - 8.30 mlm

Karam said...

ok... nak wat malam haa... i on jer... apa kata lain?

pda said...

aku sokong set 1...tp ayam masak kurma tu cam x msk je..replace ngan rendang n lomang ke..

pjot said...

org pilih set 1 gak..

tp kalo ayam tu tuka msk merah lg ok kot..

mjls nk wat mlm ek...ok..org on..hehehe

pakcik said...

set 4 tu dah cam makanan kat Merapoh masa Tragedi Jelawang la plak...

Koroi said...

pakcik : jom larrr join..

tak kan tak puas puas lagi "mendaki Gunung" ..

cuti sekali sekala aper salahnyerrr...

jo said...

koroi:
pakcik puas dah mendaki gunung...cuba la tanya hasilnya...
ihihihi....