Thursday, November 12, 2009

Selamat Hari Tua Kepada Koroi!!!



*The Rock Feat. Ahmad Dhani: Munajat Cinta
*Kat Maulana ngan KFC, kedai kek bukan main awal lagi tutup... ape da...

Selamat Hari Tua Yang ke-29 kepada En. Koroi kita! Semoga dipercepatkan (cepat la wei) jodoh, dimurahkan rezeki, dan dirahmati Ilahi sehingga ke akhir hayat. Moga tiap gerak, tiap langkah, tiap kata yang beliau ucapkan adalah untuk kebahagiaan segalanya. InsyaAllah...

8 comments:

qaisaranadia said...

hadui,aku balik awwl sgt r plak..
kn da xde gambo aku
ni sume ida pnye pasal!!!

jo said...

kenapa makan kfc dekat mfc (maulana food court)??


makan kfc dekat kfc lerrr....

Karam said...

mfc lagi best lepak dr kfc...

Anonymous said...

Terima Kasih semuanyerrr...


- Koroi-

pjot said...

ala karam..tu ayt jeles org x dpt join mkn kfc tu..hahahaha....

'Selamat Ulang Tahun ke-xx Koroi'

cik beskot said...

oitt.. kecik ati x ajak aku skalik..lalala

sharip said...

oooo..
koroi daa tue..
cptla kawen wehhh~~

pakcik said...

tua rupenye lu roi...gua igt bangka...