Monday, November 16, 2009

SELINGAN : Cover Majalah T-Recs




Sila ambil perhatian. Majalah T-Rec ini hanya diterbitkan dalam bentuk cover sahaja, takde content..majalah ini jugak diterbitkan sesuka hati oleh tukang buat...sesapa pun buleh buat...

8 comments:

jo said...

kalu cover ni gua malas nak beli..
moh biar gua jadi cover majalah...

Anonymous said...

hahahhaa...
jo klo ko jadi cover majalah, alamat ko jer yang beli...
huahuahua


-babas-

pda said...

takpe jo, aku sanggup beli ber cover kan ko...tapi pastu aku wat lap meja..hehe...

Karam said...

kira-kiranya, mungkin jo sendiri tidak akan beli majalah ini kerana terasa benci yang amat melihat kulit muka majalah itu.

Anonymous said...

ni taun bile punye gambo ni? time karam kena rasuk tu ke?

pakcik said...

heh, kalu jo jd model, alamat reput la kulit majalah tu...

pakcik said...

Anon : ni bukan yg karam kene rasuk tu...ni trip yg tersepit kat Gua Pintu...

Anonymous said...

aku antara mangsa tersepit yang selamat...hehehe

-jack0-