Sunday, April 02, 2006

Doa masuk hutan dan lain² ilmu..


Doa ni aku copy dari buku `Rawatan Pesakit Menurut Al-Quran dan As-Sunnah' karangan Dr. Amran Kasimin dan Prof. Dr. Haron Din, Cetakan Keempat (1990)..kalau boleh hafal dan amalkan la doa ni...

9 comments:

jeejah said...

ehm..bagus doa ni..tp terlalu kecik la amran..bleh tak large kan lagi size dia..tak nampak sgt tandaan huruf, takut tersalah bunyik..

Naphentus Lowii said...

Alhamdulillah...

Semoga Blog ni akan menjadi lebih informatif dan berguna untuk menjadi panduan bagi mereka yang suka berekreasi luar... cubalah promosikan blog ni...

pakcik said...

Klik kat gambar tu..tu gambar tu...

jeejah said...

hehehe..lupa plak bleh klik kat gambar.. =)

buboQ said...

hahahaha...

jeejah said...

aaakkhirnya..ader gak org lain selain aku n amran yg masuk blog..sah seminggu kitorg dua jer yg dok post n komen dlm blog ni..hehehe..moderator pun dah ilang..ader sesaper jmp dia tak/?

pakcik said...

heheheh..moderator pn ilang...sebesar2 org tu pn bleh ilang...hehehe

buboQ said...

busy la...msk sini pun kl teringat je..gomenasai

Ahmad Fares said...

kalau boleh terjemahkan makna doa itu pun bagus jugak...