Tuesday, June 10, 2008

Ke bukit Tabur

Salam perpaduan kepada semua,

minta izin laluan dari administrator bagi mencadangkan untuk kita ke bukit tabur ujung minggu ni..
mencadangkan trip2 santai, saje untuk aktiviti mengeluarkan peluh2.

dapat 1 kete pon da chantek...

amcam?



p/s: kawan2, bila na wat trip naik nuang sampai ke puncak lagi?

11 comments:

buboQ said...

err sori bro..xdpt arr nk join...ada komitmen len..huhu

pakcik said...

komitmen mende bor?

aku balik..

buboQ said...

huhu..komitmen utk adik2 junior arr..

pakcik said...

mane bulehh...ko bukan soksek lg, ko dah sosial..hehe..

Serabut said...

aku rasa macam nk join...nnt aku try tanya budak itam..

Apizolla said...

cantek... nnt kalo ada pape update, aku bitau by sms jek k...

Apizolla said...

update.. trip ke bukit tabur yang dirancangkan gagal dilaksanakan atas beberapa sebab :

1) peserta2 g tgk bola sampai pkl 5am(so liat na bgn)
2) penganjur pon join tgk sama smpai terlajak tido(bgn pkl 9)

kelemahan harap dimaafkan.. harap ia x berulang

buboQ said...

hehehe...susah dh skit nk wat aktvti time2 uero mcm ni..

Karam said...

Euro bukan Uero

buboQ said...

haha alaa lbih kurang la tue...kl search kt google ttap ada result...huhu

Serabut said...

UERO...?benua celah mana la tu...hahahahahaha