Wednesday, June 04, 2008

-=TUNDA.TUNDA.TUNDA.TUNDA.TUNDA=-

Segala hormat dimaklumkan bahawa Air Terjun Sg. Ampang terpaksa ditunda kerana aku tak dapat pergi. Kene pergi confrence. Sekiranya tuan/puan masih ingin pergi mengikut tarikh yang dicadangkan silalah...

Sekiranya setuju untuk ditunda, maklumat lanjut akan di postkan.

Sekian, Wassalam.

12 comments:

buboQ said...

Acckkk...err dh tu weekend nie apa program?

Karam said...

pape hujung minggu ni aku tak dapat join... Bor, kata nak ajak aku gi KLIA itu ari... aper crita?

pakcik said...

sape yg ade tu pegi je la..nak tunggu sume ade, x pegi la nampaknye..

ko xde pn,korum dh ramai dah karam...cukup 2 keta...

Karam said...

Tu yang aku cakap, kalau nak pegi, pegi je la... Kalau nak tunda, kita arrange lain. Tak kisah pun.

buboQ said...

Sori arr karam..ptg aritu xsempat ar nk roger hang..agak kelam kabut gak la ingat dh lmbt..so kl nk roger hang pun takut lg lmbt..tp alih2 sedi yg smpi lmbt skit..

meh ar lepak umah mlm nie..sedi smpi ptg ni..besok dia dh nk gerak blik..

pakcik said...

korg taknak Ubah Gaya Hidup ke? gaya hidup rekreasi2 ni kene lupuskan sbb myk dah naik..membazir...heheh,ikut la seruan `orang2 itu', Ubah Gaya Hidup..heheh

http://www.youtube.com/watch?v=WhWW5hTpS7s

pakcik said...

sonyap yooo...err,upload la gamba zoo aritu..aa?zoo?hehe..

buboQ said...

Haa??ada org pi zoo ka time cuti?gila aah..huhu

pakcik said...

ntah..pegi air tojun seblah zoo ke, pegi zoo tu trus? mane satu ni?

err,ade sesape x penah pg zoo kot, tu yg tuka plan dr sungai seblah zoo pegi zoo trus..hehe..

buboQ said...

haha sib aku dh penah pi zoo..dlu arr..huhu ada rimau ngan singa woo..aku smpi ja depa mengaum..mcm tau 2 ja aku smpi..huhu

pakcik said...

aaa?dulu? rase cam baru je ko crite kat aku ari ahad lepas..ke, ko pegi dah lame, baru ko nk cite kat aku? ke, ko baru pegi aritu?hahaha..

buboQ said...

err aku pegi dh lma arr..cuma ahad br nie ja aku ceta..huhu