Tuesday, March 07, 2006

adeh... rugi

assalamualaikum suma...
adehla.... kenapa la aku lambat sangat nak join menda nie...
aku baru jek nampak yang jijah posted... g nuang weekend lepas ek??
adehla.. termiss lak aku... lagipun aku kena keje r weekend lepas....
anyway... aku suka gak baca menda2 yang korang tulis tu... n aku still tunggu cerita2 gng tahan tu... hehehe... patutnya kena tanya pengalaman mereka yang berak kat puncak botak tuh... tanya sket r betapa feelnya berak kat situ... terutama senja dengan lyd....
hahaha.. masyuk x masyuk r berak kt situ... bertemankn bintang yg penuh d langit...
semak samun yang menyucuk2 d bwh...uuhhh... feel gler beb....

5 comments:

buboQ said...

gi nuang tu xjd la raha...ada trek n field interfloor...postpone ke tarikh yg blum diconfirmkan lg..(ikut kata karam n jijah)

jeejah said...

ehm..btol tu..tak kompem lagi..
weekend ni plak ramai yg ader 2nd test..maklum laa..budak2 skolah..
nnt pepehal kitorang akan post kat blog ni..jangan lupa check, bagi komen skali..

pakcik said...

haha,lg sorang org tue dah join..hehe..ehmm,cite tahan tu nnt ar aku sambung blk,skrg ni sibuk ar..tungguuuuuuuuuuuuu....

Moque said...

Salams...cilaka ko karam tuka no phone xckp...!!!!
Keep up the good work...

Moque said...

Cilaka ko karam tukar no phone xckp!!!
Keep up the good work!!