Friday, March 10, 2006

salammmzzz

assalamualaikum w.b.t
salam sejahtera unt carol, k.raha ngan karam

dear kawan-kawan yang dah lame tak sembang,

di saat dinihari yang bening kala menemani suamiku aku telah melayari blog kowang yang best nih....
aku tak de citer2 atau gambau2 gunung yang nak kongsi ngan kowang....
jadi aku nak kongsi gambau kawin-kawin aku untuk kowang yang tak sempat nak datang majlis aku ngan suami...ni kat kampung aku jer...kat sabah lum sempat gi....


lepas akad nikah, batal air sembahyang

Alhamdulillah...sah sebagai isteri


pun batal air sembahyang.....


persalinan untuk bersanding......

tunggu rombongan pengantin lelaki, sempat posing lagi

8 comments:

jeejah said...

waaaaaaa....cun shioot pengantin pompan tuuu...bleh ngorat??hehehe..
anyway, welcome tu da blogs..
ehem..ehem..nak tanyer sket... bila nak dapat baby??hehe

carolyn said...

congratz..lawa..lawa..suke..suke..nak kawen jg..
aku pon nak tanye sket..bila nak dpt baby??hehe

Karam said...

lawa giler ko... edit guna pc ek?
karut karut

pakcik said...

mak aih, ko ke tu pza?kalu ko diri kat shoping complex mst org igt patung..nak tny jugak,aak masuk skolah bile?hahaha..

fizah said...

salammmzzz 2...

setakat ni belum ade tanda2 telinga budak nk kluar...
tak tau la dua 3 bulan lg..
wait n see...

pada sesape yang cayer kehanseman aku tu boleh la merujuk terus kat album original kat umah aku kt puchong...

wooiitt...bile korang nk datang???
aku masak best2...

pakcik said...

kitorang nk dtg makan order..kitorang order ko wat,bleh ke?

joe said...

ai kak piza...
ni jo...
bdk 1st year..
welcome..
ni yg bes ni bleh knal ngan org dolu2...

pakcik said...

joe poyo!!!hahaha...