Tuesday, March 14, 2006

a ReQuest from AMran @ PakCIK

haloo kengkawan sumer...

ader 1 request, dr amran.. dia kater kepale dia dah sangap nk mampus sbb dah lamer tak masuk utan...
so this weekend, dia nk g jenjalan, lepak2 kat dlm utan..dia ajak lepak lolo, tapi aku malas ar nak ngadap jln balak tu..
semalam karam ajak aku meneruskan ops. pangkah air terjun..minggu lepas kitorang dah mulakan ops. ni, tapi bukan air terjun la yg kitorg g..just sungai jer..kat Janda Baik..sori la sbb tak heboh2kan psl janda baik ni..problem transpot sbenanyer..aku plan g recce dlu, pastu next time kt g ramai2..
karam ajak lepak gabai/tekala weekend ni..
tp aku ader plan lg satu..kt lepak ledang..nak tak??
budget...gabai/tekala = RM13.00, ledang = RM23.00 (klu nak BBQ, plus lg RM3.00).. so korang pilih la nk g maner..pasal transpot, akan aku usaha kn cari 3 bijik kete..so bleh sumbat dlm 15 org.. aku malas nak bg full tentative, kang tak jd wat penat jer..tp tarikh dia (g 18hb, balik 19hb)
plan ni adlah backup plan utk xtvt kayak..klu kayak tak jadi, kita g salah satu dr 2 tpt. ni..
ok tak??komen, jgn tak komen..

3 comments:

joe said...

nak join...
tp skang ni tgh kering gler.. kalu nak g yg jauh2 kne hold dlu...uwaaa...

carolyn said...

nak ikut..xde mslh kan..td ckp transport provided kan..yea..yea..ikut..ikut..

jeejah said...

ciss!!! carol...
transport peovided in area peninsular only laaa..xspecialy in UPM.. not included in Sarawak..hehehe..