Tuesday, November 21, 2006

Moh Ledang!!!

Ehem..yo...

Memandangkan cuti Krismas jatuh pade hari senin, Jijah telah mengemukakan satu cadangan yang bernas pada aku,iaitu :

Nama Aktiviti : Mengisi Cuti Krismas di Puncak Ledang Bersama Kawan-Kawan Yang Nak Ikut Sekali 2006. ( MENGCUKRISDIPULEBKAYANIS `06 ) :)

Tarikh : Cuti Krismas (exact tarikh x tau lg,nnt Jijah explain)

Cadangan Berapa Lama Nak Pi : 3 hari 2 malam

Cadangan Gi Naik Ape : Cadangannye gi Naik Kete

Cadangan Brape Org Nak Pi : Ikut la...

Confirm Dah Ke XTVT ni? : Baru di peringkat cadangan...pepehal tunggu Mesyuarat Agung MENGCUKRISDIPULEBKAYANIS `06 diadakan..

Segala informasi akan diuploadkan di sini, selain dari perkembangan mengikut cakap mulut ke mulut..whoaaa,mulut ke mulut tu..hehehe..

11 comments:

joe said...

panjang gler name program ko..
bia betul nak bt time krismas??
bkn nk dekat raye haji ke??hmmm...tp cm bes gak kan gng ledang..
aku yg dok johor ni pon xpnah g lg...

buboQ said...

akhirnya...ada jg aktiviti yg cuba diusahakan...hehe...tq byk2 penganjur...hohoho...

pakcik said...

jom bor..

jeejah said...

waaaaa...
bl pulak la aku mengemukakan cadangan ni..rase nya baru terlintas kat pikiran idea ni, cepat sungguh tersebar & disebarkan..ingat nak wat senyap2, mls nak kecoh..tapi ape pn trip ni baru diperingkat survey & planning..klu feedback ok, trip akn dproceed..4 info, krismas jatuh sminggu sblm raya haji..raya jatuh dekat2 ngn new yer (31/12/2006), dak upm naik skolah 2 Januari 2007..drpd survey yg aku wat, naik kete/ bas, budget naik bas lebih sket sbb kt akn m'hala ke segamat..utk sape2 yg berminat nk ikut, AWAL2 AKU PESAN, trip ke ledang mmg agak mahal sbb ledangnye value dia lain sket..hahaha..so, aku tak mo la soal budget ditimbul dan dipersoalkan..tapi hasil survey aku, budget yg aku brani cakap ialah RM60.00..setakat ni tu je yg aku bleh sebarkan dlu..fasa2 lain akan dikhabarkan pd ms2 akn dtg..

jeejah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
jeejah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
buboQ said...

comment apa yg hang delete tue, jah??censored punya ka, hehe??

buboQ said...

aku x berani janji lg la p'cik...tp tgk la dlu...kl bo aku nak tarik sedi skali la...bosan jg mai sorang2 dr umah nie...senja ka...tp x confirm lg...

jeejah said...

takde censored2 nya ah..pc hari tu bengong, aku uplod skali smpi 3 bnd sama kluar, tu yg delete je tu...

joe said...

bt time dpt ptptn lar..w'pon sket tp aku akn usaha b'jimat cermat nak g gng ledang...huaaaaa....nak ikot!!!!

pakcik said...

ko tinggal ar joe..ko xyah ikut..hehehe..