Friday, February 17, 2006

Ada orang tu dah gian nak naik gunung...

cian kat org tu, plan nak nek gunung sumuanya terbantut... takde rezeki kot... nanti ah, kita pikir skali bila paling free nak pegi. kita pergi ujung2 minggu jer, takyah nak bawak reramai, wat pening kpala jerk... minggu ni ada ponggal ngan mpi, minggu depan aku exam, so 3.3.05 tu macam best jerk kalau nak nek gunung... ari ahad ni kita gi gabai jer lah, balik ari... nak?

2 comments:

jeejah said...

serius gian aku dah tak leh bendung..las aku masuk utan n panjat gunung masa 13 & 14 MAY 2005..uihhh...lamer siut tak raser penat giler..tubing aritu pun rilax jer..aaaarrrggghhhhhh...

joe said...

aku pon nk ikot gak...