Saturday, February 11, 2006

Membership? Part II

2 Februari 2006 blog untuk reccers KTDI ni telah selamat dilancarkan... sehingga kini ada la 6 orang jer dah join... harap member2 yang lain yang tahu pasal blog ni sebar2kan kepada kengkawan kita yang lain... mintak e-mail diaorg skali pas tu post jer kat comment untuk post yang ni.. kalu ada member2 yang tak paham function penuh blog ni tanya jer

6 comments:

jeejah said...

aku rasse baik kita tampal poster kat kolej..baru la sumer dak rek akan perasan benda ni.. klu nak tunggu miting rek baru nk bagitau sumer org, nampaknyer tahun depan la kot baru ader..hehe..

jeejah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
pakcik said...

x kisah la camne pn mind setting,jnji ade yg join..sume tgh sibuk exam kot..nnt join ar tu..

joe said...

kadang2 ade gak yang bute IT cam aku...
tekial-kial dpn PC..
wawawawa...

Karam said...

kalu ada problem cari jer aku... aku kan power... muahahaha

pakcik said...

lu bute IT joe?apedehal...karam sedia membantu...dia kan power...x gituu karammmm????