Friday, February 24, 2006

jom jalan-jalan masuk utan...

tarikh : 3 Mac 2006 - 5 Mac 2006
destinasi : Gunung Nuang, Hulu Langat, Selangor
objektif : i) lepas gian nak panjat gunung
ii) release tension sblum mengadap 2nd test n final exam
iii) nak tengok saper paling awal pancittt...hahaha
bayaran : RM 22.00/person (pengangkutan, makanan, peralatan) - nnt aku brief lg detail psl bayaran..
limit peserta : 20 org jerk...
tentatif program :-

jumaat 03/03/06

3.00 pm - bertolak; guna public transport (upm-sg.besi-k.l-pangsun)
6.00 pm - tiba di renjer
- gerak g lolo
8.30 pm - sampai lolo
- diri kemah, masak
- makan malam
- xtvt malam


sabtu 04/03/06

7.30 am - perepare breakfast
- siap2 utk trecking ke puncak
8.30 am - gerak ke puncak (wajib bagi junior, yg tua2 tu paham2 sendiri...)
- lunch kat puncak
2.00 pm- turun lolo
4.00 pm - sampai lolo
- mandi manda, lepak-lepak..
- prepare for dinner
8.30 pm - makan malam
- xtvt malam


ahad 05/03/06

8.00 am - bangun, prepare breakfast
- abiskan sume ration
- sesi melantak makanan (terutama bg kejang n karam.. hehehe)
11.00 am -kemas kemah
- gerak ke renjer
- singgah kem jagung (perabihkan aper yg ader lagi)
1.00 pm - sampai renjer
- naik bas balik upm
5.00 pm - sampai kolej terus kemas2 + basuh kemah n peralatan lain....

** masa tu cm planning jer..tak de lah nak ikut sangat pun..depend pd keadaan..

__________________


aku memerlukan 4 orang volunteer utk mengisi unit berikut:

i) UNIT makanan -( ????)
ii) UNIT peralatan - ( ????)
iii) UNIT transport - (?????)
iv) UNIT PR (cari + confirm kan peserta yg nak join) - (????)

-- benda sume dah tersedia, tinggal nak running jer..
-- dont worry, aku akan guide korang caner nak arrange n manage bende ni..
-- by Isnin ni 4 org ni mesti dah ader tau..aku nak junior..so saper2 yg nak belajar caner nak
manage utk gi camping sila kol/msg aku (012-374 5515)
-- kalau isnin ni takder saper lagi yg volunteer, aku pick je la tau..

** kalau ader alumni yg bukak blog ni & nak join skali, sila kol KARAM (UNIT alumni) (017-6350 860) utk maklumat lanjut...

_______________________

list peserta yg kompem:

  1. pakcik
  2. sedi
  3. karam gemok..
  4. jeejah
  5. kejang gemok gak..
  6. joe
  7. fida
  8. abib

list peserta yg semi kompem:

  1. bubor

____________________________________

************************************

*** aktiviti ini ditangguhkan ke satu masa yg akan diberitahu kelak***

***segala kesulitan amat dikesali***

5 comments:

pakcik said...

hahaha..semi kompom tuh..sabar je la bor...mmm,defend ke depend?

jeejah said...

hahahaha..depend..tp bunyik samer, belasah jer..dah post bru perasan, maleh ar nak tukar..

jeejah said...

nampak nyer planning ni skali lagi dibatalkan dan akan dipostpone ke date yg akan dibgtau kelak..
sebabnyer...
sbb kolej ader track n field interfloor...hahahahaha...mpeh..

Karam said...

kita pegi jer la... biar la t&f interflor jer pun

jeejah said...

aku tak kisah..aku bkn terlibat pun..tapi..dak2 yg nak ikut tu ramai yg junior..nnt diorang tak dpat merit plak kang..klu UG ni ader merit aku tak kisah..hahahaha