Wednesday, February 15, 2006

Jom Mandi Air Terjun!




A
ku ada satu plan baiknye... mengabiskan hujung minggu dengan bestnyer... kita gi carik air terjun nak? kita start dulu kat selangor dulu... pas tu slow-slow kita keluar ah gi pahang ker, perak ker... ikut suka ati la nak pegi mana. macam hujung minggu ni kita gi gabai dulu ker, kanching ker... memana yang nak... slow-slow la kita pangkah air terjun yang kita dah pergi... macam 6 jahanam citer p.ramlee tuh. dah habis satu pangkah, dah habis satu pangkah... lebih kurang ah... sementara nak tunggu hujung sem/tahun untuk projek besar, projek kecik2 cam ni pon kita dah boleh start dah... ok tak? ok tak? ok tak?


6 comments:

jeejah said...

ehmm..ok gak tu..best gak main pangkah2 air terjun ni..aper kater kt g cari air terjun perlus..sumer tak penah sampai lg kan tpt tu..

pakcik said...

perlus?kat nuang tu ke?aritu mase gi nuang,pajol ke jord ntah,cakap diorang nak pi air terojun mane tah..rajin gak diorang mencarik air terojun..jom ar kite join dorang skali...

jeejah said...

ehmm..betol la tu..air terjun perlus kat area nk panjat gng nuang tu..yg aku ader terbaca, ambik ms dlm 3 jam gak treking baru sampai..rmi yg dah g saner, jom la kita g plak..

joe said...

bestnye kalo nk p...
tapi kne inform awal2 ah..
kalu tak..tak sempat nk collect duit..

Karam said...

main redah jer... jumpa nasib ah, tak jumpa pun nasib ah... pasal duit tu isu yang amat penting... kene carik jalan penyelesaian gak tu

pakcik said...

sondol je...kalu sesape ade duit, beli la gps,pastu blaja..nnt jumpe ar..kalu xde duit, ikut firasat ati je..silap2 bleh kluar kat merapoh, bleh trus naik tahan..hahhaha...