Sunday, February 12, 2006

Logo Part II


Atas permintaan semua pihak, maka logo ni dah diubah ke 2nd edition... rational dia lebih kurang sama.. yang bezanya dia punya warna ajer... kalau nak komen, komen laa

8 comments:

jeejah said...

nampak dull.. suram semacam jerk.. tak meriah langsung... pekater, logo tu ko ubah terus, takyah ader daun ke aper ker..juz word 3rdRECCERS pastu ader binatang dinesor kat blkang word tu..hahaha, baru la ganas..

Karam said...

pekater-pekater-pekater... dah aku dah edit ngan gambar dinaso, nampak macam mentaliti budak skolah, langsung tak nampak ciri-ciri koperat nye... memang nampak suram semacam, tapi nanti aku tukar lagi, biar meriah sikit, macam besdey parti.

Anonymous said...

pesal guna daun tersebut, kabe2 le skit..
yg benar,
seketeriat longkang

Anonymous said...

harap pihak tuan dapat menukar daun tersebut...
tq
seketeriat longkang

jeejah said...

ala, ok la tu klu mcm budak skolah pun.. lg pun kiter bukan nak ber koperat2 kt dlm utan..hahaha, pepe pun, aper kater ko post dlu kat dlm blog ni sumer logo yg ko dah create..pastu, ahli blog ni vote ar rmi2, logo yg pling byk dpt vote tu ar kita jadikan logo blog.. o.k??

pakcik said...

ye...kite vote..AFLOGOTAKBEST...yahooo!!!AYUHHHHH...kite vote ramai2!!!

Karam said...

ok, ok nanti aku post sumua... sabar ek

Anonymous said...

oiT!!!

itu daun ganja.. apahal lak jadi logo T-rec..

Bayot