Tuesday, February 21, 2006

Nuang! Nuang! NUANG!

Oit, 03.03.06 free tak? Nak ikut gi Nuang tak? Kali ni XPDC Lolo, Perlus ngan Puncak... sapa nak ikut.... kita btolak ari jumaat malam iaitu 03.03.06 pastu shoot terus Lolo malam tu jugak.
Esoknye sapa nak naik puncak gi la naik, sapa nak ikut aku gi Air terjun Perlus, jom ikut aku... petang tu sblm magrib jumpa balik kat Lolo, Ahad kita balik kolej! sapa nak ikut? sapa nak ikut?

9 comments:

joe said...

aku nak gi tapi ade test ah dlm 2/3/4 hb tuh...x sure lg..nnt aku komfemkan la..tp bg aku lps test dlu..

jeejah said...

oitt..encik karam..ko tau ke jalan nak g perlus tu??klu tak silap aku simpang dia kat area umah renjer tu..tak kan nak g lolo, pastu turun balik g perlus pastu g lolo balik???bior betol??satu lagi jalan nak g perlus ikut empangan..jalan ni aku tak sure sbb aku penah lalu kat empangan tu, tp tak tau ar yg maner jalan nk ke air tejun perlus tuu..

pakcik said...

ape2hal pun joging dulu..heheh..

abib said...

abib nak ikot gak

abib said...

abib nak ikot gak..

abib said...

abib nak join gak...

buboQ said...

alamak..aku ada 2nd test la 4/3 tu..mcm mn ar?hehehe

joe said...

bla ah bo..
tau r da tak skola..

pakcik said...

aku pun ade test..hahahah...